SERGİMDE SERGİLEDİĞİM 3 FOTOĞRAFI DENİZLİSPOR KULÜBÜ’NE HEDİYE ETTİM

19.09.2016 Pazartesi günü Denizlispor Kulübü’nü Şemikler tesislerinde ki antremanlarında ziyaret ederek, Denizli Forum Çamlık AVM’de ki fotoğraf sergimde sergilediğim 3 fotoğrafımı kulüp binasına asılmak üzere Denizlispor’lu futbolculara teslim ettim. Tesislerinde beni ağırlayan başkan Süleyman Bey ve asbaşkan Necip Bey’e teşekkürlerimi sunarım…

Op 19.09.2016 heb ik de Turkse voetbal club Denizlispor bezocht tijdens zijn training om 3 foto’s van vanuit mijn foto expositie die ik heb laat maken tijdens mijn wereldreis met mijn voetbal t-shirt en sjaal van Denizlispor als cadeau te geven. Ze hebben al die 3 foto’s van mijn opgehangen in de ruimtes van Denizlispor Stadion.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.